Vervulling vinden in je werk en je leven

Als wethouder heb je veel kennis en ervaring opgedaan waar de samenleving behoefte aan heeft. Na je wethouderschap wil je die bagage graag verzilveren. Dat lukt het beste als je jouw aanbod helder en scherp weet te verwoorden. Een verhaal vanuit het hoofd en het hart, authentiek, waaruit blijkt wat je voor een organisatie kunt betekenen. Op die manier zul je merken dat je gesprekken in de markt plezieriger zijn en kansen opleveren.

We bieden uitsluitend op maat gemaakte trajecten

Loskomen van zo’n intensieve baan als het wethouderschap vraagt tijd en begeleiding op maat. Ook deze eerste fase is belangrijk: door de tijd te nemen en weer tot jezelf te komen leg je een gezonde basis voor je traject naar een nieuwe bestemming.  Gedurende het gehele traject kun je bij ons rekenen op aandacht, professionaliteit en natuurlijk onze kennis van de markt en ons uitgebreide netwerk.

Neem voor meer informatie  contact met ons op via 020 673 4039 of via een vestiging bij je in de buurt. Wij verwelkomen je graag voor een kop koffie en een goed gesprek.

Appa-begeleiding door Van Ede & Partners